.

Patricia de Sain - Innemee

Patricia is een vrouw die geniet van het leven, van aanpakken en resultaat behalen weet én het beste uit deze combinatie haalt. Vanuit mijn aanstekelijke energie en drive om te verbinden en te verbeteren, zorg ik voor blijvende verandering. Ik werk samen met jou aan beter resultaat, meer plezier en een goede balans in je werk en je leven. Doordat ik doe wat ik leuk vind, werk ik vol passie & met plezier en sta ik voor professionaliteit & prestatie. Met mijn positieve energie zorg ik voor verbinding, want ….

Veranderen werkt via verbinding!

Patricia heeft vanuit haar achtergrond als bedrijfsjurist een sterk rechtvaardigheidsgevoel en zoekt altijd naar de juiste balans tussen zakelijkheid en menselijkheid. Zij heeft scherp zicht op waar het beter kan en hoe de (onbewuste) individuele en organisatie processen in elkaar zitten. Als trainer, team- en talentontwikkelaar begeleidt ze met liefde en LEF en werkt ze aan meer plezier en beter resultaat. 
Patricia is gecertificeerd in alle werkmethoden waarmee LEF werkt.

Speciale dank gaat uit naar mijn lieve man en zakenpartner Ronald Innemee, die mij bij al mijn nieuwe ideeën en uitdagingen altijd van harte ondersteunt en alle ruimte geeft om mijn passie ten volle te leven. Tevens bedank ik van harte de trainers met wie het zo fijn samenwerken is, dat het helemaal niet voelt als werken, maar als een feest vol inspiratie en uitdaging. Niet alleen voor de deelnemers maar ook voor ons als trainers. Tot slot wil ik Esther Uitman bedanken die mij in de opstart van mijn bedrijf als liefdevolle ‘peettante’ heeft geholpen mijn ‘kindje’ LEF-trainingen naar buiten te brengen.

Wat anderen over mij zeggen:

  • Je levert als trainer goed werk door je positieve energie, professionaliteit en het plezier waarmee je werkt én omdat je durft te benoemen waar het echt om gaat.
  • De training heeft me veel verrassende inzichten over mijn unieke talenten en natuurlijke kracht gebracht, waar ik thuis en op het werk gelijk mee aan de slag kan.
  • Leuke dag met veel meer impact dan ik had verwacht.
  • Op een hele veilige en toch confronterende manier is er echt iets bij me losgemaakt en in positieve zin veranderd.
  • Patricia combineert (daad)kracht, kennis van zaken en mensgerichtheid. Dat maakt haar behoorlijk uniek want weinig professionals hebben deze combinatie in huis. Ze is loyaal en integriteit staat hoog in haar vaandel.

Wat kan LEF voor je doen?