.

wie zijn wij?

LEF is opgericht door Patricia de Sain-Innemee. In LEF werken diverse zeer ervaren trainers met veel plezier en succes samen.

Wij stellen ons hier graag kort aan je voor:

Patricia de Sain - Innemee

Patricia is een vrouw die geniet van het leven, van aanpakken en resultaat behalen weet én het beste uit deze combinatie haalt. Vanuit mijn aanstekelijke energie en drive om te verbinden en te verbeteren, zorg ik voor blijvende verandering. Ik werk samen met jou aan beter resultaat, meer plezier en een goede balans in je werk en je leven. Doordat ik doe wat ik leuk vind, werk ik vol passie & met plezier en sta ik voor professionaliteit & prestatie. Met mijn positieve energie zorg ik voor verbinding, want ….

Veranderen werkt via verbinding!

Alex van der Wal

Alex is met ruim 25 jaar ervaring een uiterst deskundige en bevlogen trainer en adviseur. Hij zal u niet alleen langs de gebaande paden voeren en werkt op verschillende manieren (voelen, kijken, redeneren én doen) aan ontwikkeling. Hij is een vakman en in zijn werk creatief, speels, betrouwbaar en vrolijk. Hij (door)ziet gedrag van mensen in groepen en is in staat vanuit veiligheid en openheid de vinger op de gevoelige plek te leggen.

Wat je met liefde doet, werkt.

Sylvia Burgers

Mijn kwaliteiten? Ik ben daadkrachtig en kleurrijk, wars van alleen maar formaliteit. Ik heb verbindingskracht en een praktische inslag. Ik ervaar dat mijn taal aanspreekt, omdat het richting geeft en ontspanning brengt. In mijn beleving wordt in organisaties veel potentieel onderdrukt en zijn mensen geneigd formeel te zijn. Door binnen organisaties en teams werkelijk met elkaar in contact te komen, wordt samenwerken leuker. Mensen en teams doen daardoor meer uit zichzelf en wordt er meer gecreëerd én gepresteerd.

Een Doel is een Droom met een Deadline.

Ronald Innemee

Ronald is de man van de verbinding. Relatie gaat bij hem altijd voor het resultaat. Als ondernemer heeft hij goed oog voor wat een organisatie nodig heeft. De combinatie van zijn jarenlange ervaring in het leiden van (grote en kleine) bedrijven in de profit en non-profit en zijn warme innemende persoonlijkheid maken hem een zeer geschikte trainer en (business-)coach. Zijn begeleiding is altijd met respect, confronterend en liefdevol.

Jij beklimt de berg, ik ben je gids.

Yolanda van Dongen

Doe waar je goed in bent, wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt. Dat is mijn uitgangspunt tijdens alle trajecten die ik begeleid. Ik kijk naar de mogelijkheden en de keuzes die een ieder wil en kan maken en hoe dit bij kan dragen aan de team en organisatiedoelstellingen.

Als Passie en Talent Samenwerken, heb je een Meesterwerk.

Wat kan LEF voor je doen?