.

Wat doen wij?

Wij verzorgen trainingen en workshops en coachen teams en individuen, op het gebied van persoonlijke, team- en talentontwikkeling. Ons specialisme zit er in dat we via het bewust maken van onbewust gedrag, drijfveren en talenten, tot echte blijvende verandering komen. Veranderingen die werkelijk bij jou passen en zorgen voor ‘heel-wording’. Want in ons leven raken we allemaal belangrijke stukken van ons zelf kwijt. Door die weer op te halen ontdek je jouw unieke kracht en kom je meer in balans.

Een greep uit onze trainingen en workshops:

* De Kunst van verbinden

Durf de verbinding met jezelf aan te gaan en je ware ik in de ogen te kijken. Het levert je meer resultaat en plezier in werk en leven op.


* Communicatie en feedback

Verhoog de effectiviteit van je communicatie. Open en eerlijke communicatie lijkt zo vanzelfsprekend maar is verre van gemakkelijk. Hoe blijf je trouw aan jezelf en bevorder je een transparante effectieve communicatie? Wat doe je wanneer er geen sprake is van openheid en/of de situatie na bijvoorbeeld een periode van reorganisaties als onveilig wordt ervaren? Je leert hoe je kunt bouwen aan vertrouwen en zorgen voor meer openheid, plezier en resultaat, door de juiste communicatie(stijl/toon) op het juiste moment.


* Team-building

In een teambuildingtraject brengen we de teamkwaliteiten in beeld, wat er wordt gemist, waar nog kansen liggen en waar risico’s. Kijken we onder meer systemisch naar de belemmerende patronen en overtuigingen van de deelnemer én het team en de organisatie. We werken met familie- en organisatie-opstellingen. Gaan op zoek naar een gezamenlijk doel en bouwen aan een team waar het professioneel en met plezier samenwerken is en de afgesproken resultaten worden bereikt.


* Vrouwen aan de top!

Hoe bereik je als vrouw een toppositie (of behoud je die zonder jezelf of je gezin tekort te doen), blijf je verbonden met je échte kracht en in optimale balans? Hoe werkt vrouwelijke en mannelijke energie? Wat is jouw aangeleerde overlevingskwaliteit en wat zijn je oer-talenten? Haal het beste uit jezelf en je medewerkers en zet jouw passie en professionaliteit ten volle in voor een plek aan de TOP.


* Weerbaarheid&Wendbaarheid

Deze tijd waarin continue veranderingen een gegeven zijn, vraagt om snel in te kunnen spelen op veranderende situaties. Dit vraagt om lef, leren en leven vanuit een stevig fundament van zelfvertrouwen. Welke bronnen benut jij nog niet, maar zijn wel voor handen? Wat staat je in de weg om vol in je energie te komen? Hoe leef je jouw verlangen en bereik je jouw doelen? In deze training vind je de antwoorden op deze en veel meer levens- en werkvragen.


* De kracht van het zwaard

Management vraagt om “mannelijke” daadkracht en “vrouwelijke” finesse. Soms moet je wat rot is doortastend weg kunnen snijden, soms vraagt het om alleen een liefdevol prikje in de goede richting. Een andere keer gaat het over de ander kunnen verleiden om zijn of haar eigen zwaard te hanteren en de kracht hiervan te durven voelen. In deze speelse uitdagende training werken we met levensenergie, liefde en lef om te managen vanuit je hart, hoofd én handen. Een unieke training waar je jezelf tegen komt, het spel van yin en yang leert en met andere kracht terugkomt.


* Moeder-dochter-relatie

Hoe is jouw relatie met je moeder? Lijk je op haar of juist helemaal niet? Hou je van haar of (soms even) niet? Wat kenmerkt jullie relatie? En heb je zelf een dochter? Welke patronen herhalen zich?
De moeder-dochter-relatie is een bijzondere en vaak ook bijzonder ingewikkelde relatie. Ze heeft je het leven gegeven en haar liefde. Soms voelt dat als zoveel dat je je bijna schuldig kan voelen, of misschien was er niet genoeg te geven en ervaar jij een tekort. Of ben je nog steeds op zoek naar haar liefdevolle goedkeuring en/of waardering om ten volle gezien te worden. Of ben je boos op haar omdat ze je naar jouw gevoel opgezadeld heeft met zaken waar  je liever van af zou willen? Of ben jij vooral dankbaar voor wat er allemaal is en kan jullie moeder-dochter-liefde vrij stromen?
Hierover en over nog veel meer, gaat de LEF-moeder-dochter-workshop. Een dag alleen voor jou als dochter (je moeder reist die dag op allerlei manieren met je mee, alleen niet fysiek :)


* Loopbaanfit

Is het tijd voor een APK voor jezelf? Zit je nog op de juiste plek? Geeft je werk energie of kost het (teveel) energie? Wat zijn jouw kansen op de arbeidsmarkt? Gebruik je jouw talenten optimaal? Doe je waar je ooit van droomde? Uit onderzoek blijkt dat mensen vooral spijt hebben van wat ze niet hebben gedaan! Dromen, Durven, Doen! Daar gaat deze workshop over.


 *Alle trainingen en team-trajecten zijn maatwerk, zodat goed aangesloten wordt bij jouw precieze organisatie of persoonlijke vraag en behoeften.

Wat kan LEF voor je doen?