.

Esther Uitman-van der Leest

Esther is van oorsprong docent, heeft een aantal jaren in het bedrijfsleven een middenkaderfunctie bekleed en de laatste 11 jaar - tot 2017 - als leidinggevende in het VO gewerkt. Vanuit passie voor mensen en organisaties is ze thans werkzaam als coach, trainer en adviseur. De Human Being-filosofie is daarbij de basis bij haar werken met mensen. De ACT®-meting, waaruit onbewuste drijfveren en kansrijke ontwikkeling duidelijk wordt, is de vliegende start van (coach)trajecten. Als certified Master Practitioner in de Art & Science of NLP, Time Line Therapy en Hypnotist is Esther een krachtige, realistische coach met doelgerichte resultaten op het gebied van persoonlijke en teamontwikkeling en organisatieadvies.

Van innerlijke balans naar levensbalans

Wat anderen over mij zeggen:

  • Ik ben erg tevreden over de begeleiding in het traject, omdat er continu aandacht was voor ieder individu met als resultaat zeer goede handvatten om als team beter te kunnen functioneren.
  • Zeer prettig en professioneel.
  • Respectvolle en persoonlijke benadering.
  • Dit traject biedt mooie handvatten om volgende stappen te zetten en mijn toekomstplannen vorm te geven.
  • Esther is gedurende het hele traject vol vertrouwen gebleven dat we tot concrete vervolgstappen zouden komen. Ze heeft de tijd voor me genomen, is heel eerlijk tegen me geweest en heeft oprecht het beste met me voor gehad.

 

Wat kan LEF voor je doen?